Благоевградският бизнесмен Младен Пасков бе освободен от ареста вчера срещу

...
Благоевградският бизнесмен Младен Пасков бе освободен от ареста вчера срещу
Коментари Харесай

Бизнесмен набил пожарникар при огнения ад в Сандански

Благоевградският предприемач Младен Пасков бе освободен от ареста през вчерашния ден против 1000 лв. гаранция, написа struma.bg.

Той бе отведен с белезници в полицията след конфликт с пожарникари по време на огромния пожар, избухнал в 00.10 часа в петък на ул. „ Първи май “ в Сандански. Тогава се наложи 40 фамилии да бъдат евакуирани от жилищна постройка.

Скандалният арест стана пред погледите на десетки санданчани и кмета на курортния град Кирил Котев, който бе извикан на мястото на огнения пъкъл поради създалата се изключителна обстановка.

Срещу Пасков има формирано досъдебно произвеждане за безчинство и причиняване на лека телесна щета на пожарникаря, на който посегна в кошмарната нощ, до момента в който огнеборците се опитваха да потушат големия пожар.

По-късно през днешния ден стана ясно, че камерите в региона на зародилия пожар са уловили причинителите, драснали клечката на магазина за козметика на Кирил Божинов. Това потвърждава и работната версия на проверяващите – тенденциозен палеж за възмездие.

Двамата мъже били с маски и качулки, излели две туби със запалителна течност, запалили помещението и избягали с бял автомобил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР