Благоевградският актьор Николай Кимчев е изпаднал в кома, след като

...
Благоевградският актьор Николай Кимчев е изпаднал в кома, след като
Коментари Харесай

Обичан благоевградски актьор претърпя инцидент в театъра и изпадна в кома

Благоевградският артист Николай Кимчев е изпаднал в кома, откакто получил мозъчен кръвоизлив. Инцидентът с 65-годишния някогашен шеф на театъра станал в петък вечерта в дома му в Благоевград. Преди ден Н. Кимчев е бил в театъра, обядвали дружно със зам.-директора В. Миленков. По-късно същия ден паднал и наранил главата си. Получил е хематом. Той се почувствал зле, имал мощно главоболие, превозен е до благоевградската болница от околните си с персонален транспорт. При направените проучвания на скенер е открито, че има кръвоизлив в мозъка. Получил е хематом на мозъка. Артистът изпаднал в кома и е подложен на апаратна вентилация, написа struma.bg.

След среднощ с реанимобил под интензивно наблюдаване на незабавен екип е превозен за София. Приет е в шокова зала на „ Пирогов”, където по-късно е опериран. Неотлъчно до него е брачната половинка му. Столични неврохирурзи се борят за живота му.

Николай Кимчев е измежду емблемите на културния живот в регионалния център на Пиринско, известен е със своите изяви на сцената като артист и артист. Той е с родословие от кв. Ораново, Симитли, където има вила, в която обича да отсяда със фамилията си през почивните дни.

Николай Кимчев неотдавна е пенсионер, само че продължава да играе в киното и в спектаклите в благоевградския спектакъл. Има двама синове, брачната половинка му е учител в ЮЗУ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР