Благоевградската писателка Евгения Йорданова представи новата си книгаАз съм тук.

...
Благоевградската писателка Евгения Йорданова представи новата си книгаАз съм тук.
Коментари Харесай

Благоевградската писателка Евгения Йорданова представи новата си книга

Благоевградската писателка Евгения Йорданова показа новата си книга„ Аз съм тук ”. Тя съдържа къси разкази от персоналния и живот. Всички бройки от тиража бяха изкупени още на представянето на цена от 5 лв.. По време на срещата авторката показа и своята благотворителна идея, с която посредством събраните средства ще отпечата втори тираж на книгата. Той ще бъде подарен на библиотеки и читалища в района, както и на хора, които желаят да я имат.

Благоевград

Евгения Йорданова или дамата в бяло, както всички нейни фенове я назовават, има сложна орис. Родена е в затвор, а по-късно е осиновена от семейство от Благоевград. Според нея тогава се появява и любовта в живота и – от нейното ново семейство. Там я учат да обича, да прости и да оказва помощ.
Евгения Йорданова – публицист: Всеки един човек би трябвало да обича доста себе си, когато обичаш себе си можеш да обичаш и хората, можеш да обичаш и природата, можем да пазим това, което е към нас, да му се радваме и да оставяме неприятните мигове зад тила си.
Авторката описа, че най-важното обръщение, което се пробва да даде на хората, посредством книгата е да бъдат по-добри.
Евгения Йорданова – публицист: Всеки един да даде непринуден труд, да се запише като доброволец и да оказва помощ на хората, които имат потребност от помощ - тогава светът ще бъде по-добър.
Писателката описа още, че съгласно нея всеки нов ден, всяка нова страст и всяка една усмивка е подарък, а подаръците са основани, с цел да им се радваме и да ги оценяваме. Най-важното човешко качество за нея е любовта, а това е и нейната муза и ентусиазъм към основаването на нови книги.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР