Благоевградската окръжна прокуратура повдигна обвинение на 37-годишния мъж и 21-годишната

...
Благоевградската окръжна прокуратура повдигна обвинение на 37-годишния мъж и 21-годишната
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение на двамата арестувани за убийството в Гоце Делчев

Благоевградската окръжна прокуратура повдигна обвиняване на 37-годишния мъж и 21-годишната жена, обвинени за ликвидиране в Гоце Делчев в сряда. Предстои съдът да реши дали ще сменят мярката им с непрекъснат арест.

На този стадий от следствието е открито, че към 01,45 ч. на 2 август на ул. „ Полк. Борис Дрангов “ в Гоце Делчев двамата са умъртвили 39-годишния В.В. Убийството е осъществено посредством нанасяне на прободна рана с нож в региона на врата на потърпевшия. Обвиняемият Н.С. е направил закононарушението при изискванията на рисков рецидив. Той е съден за обири, опиати и грабежи, както и за нанасяне на междинна телесна щета. Лежал е в пандиза в Бургас.

Жертвата също е съден за обири и разпространяване на дрога, имал е обвиняване за шофиране след приложимост на опиати и за кражба на ток. Има три престъпни регистрации и влезнали в действие 15 присъди. 11 от тях са за владеене на опиати и кражба на автомобил. Лежал е в пандиза в Бобов дол през 2019 година

Прокурор Ирина Аспарухова сподели, че последната връзка на жертвата е била с дамата, упрекната за убийството. Двамата се разбрали да се видят на мястото на престъплението. Жената  пристигнала със съучастника си.

„ На убития е нанесен удар с нож в региона на шията. По данни на правосъдния доктор е прерязана сънната му артерия. Незабавно двамата са се отдалечили бегом. Прибрали са се в жилището на обвинената в Гоце Делчев, скрили са ножа, взели са първия рейс към София и са се укрили в столицата, където са арестувани “, разгласи прокурор Аспарухова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР