Благоевградчанката Даниела Симидчиева, която спечели определението „Най-умната жена в света“,

...
Благоевградчанката Даниела Симидчиева, която спечели определението „Най-умната жена в света“,
Коментари Харесай

Българката с най-високо IQ в света направи нещо грандиозно за третата си щерка

Благоевградчанката Даниела Симидчиева, която завоюва определението „ Най-умната жена в света “, покривайки теста за просветеност на МЕНСА със 192 от 200 вероятни точки, омъжи и най-малката от трите си дъщери – Петя.

Вечерната женитба, която се състоя в ресторанта на прочут хотел край Благоевград, бе вечерна и значително интернационална.

Младоженецът Каан е от турския град Текирдак, до Одрин, и това докара в Благоевград част от роднините му.

Любовта сред двамата с Петя пламнала по време на следването им във Варна, където тя приключва архитектура, а той става корабен инженер. С оглед на обстоятелството, че след седмица ще има и втора женитба, този път в Турция, булката и двете й по-големи сестри Елена и Цветелина заложили ритуалът тук да е изпълнен до най-малките елементи съгласно българската традиция, с цел да се срещнат околните на младоженеца с нашите традиции.

Тежките македонски песни и хора не стопираха до среднощ, а сватбарите съвсем не седнаха на масите и останаха в плен на веселбата до края.

Булката бе обгрижвана с доста обич от многочислените си приятелки и шаферките, три от които бяха дребните й племенници. За цвят имаше и шафер, това е най-новото попълнение в женското царство на Даниела Симидчиева – първият внук във семейството, а мераците са още момчета да разбият дамския монопол, за което упованията в този момент падат върху булката Петя.

Източник и фотоси: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР