Благоевградчанка е била нападната и пребита на Коледните празници. Инцидентът

...
Благоевградчанка е била нападната и пребита на Коледните празници. Инцидентът
Коментари Харесай

Ново зверство в Благовеград: Пак пребиха жестоко жена на улицата

Благоевградчанка е била нападната и пребита на Коледните празници. Инцидентът е станал във вторник в региона на „ Плажа “ в Благоевград.

Жената се е прибирала рано сутринта от работа от баничарницата, когато на улицата била пресрещната от чужд мъж, който почнал да й нанася удари, след което избягал. Агресията не е била за обир, защото нападателят не е взел движимости от жертвата, оповестява struma.bg.

Пострадалата жена е прегледана в Спешно-приемно поделение и след направени проучвания е приета в болница в хирургично поделение на МБАЛ- Благоевград с комоцио и синини по лицето и гръдната част.

В ОД на МВР- Благоевград работят по случая за откриване на причинителя на нападението, оповестиха за „ Струма “ от Районна прокуратура. Има формирано досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета.

Както БЛИЦ заяви, Благоевград настръхна след жестокия побой над бизнесдамата Стефка Терзийска на 10 октомври. За нападението беше задържан някогашният ѝ мъж, а градът излезе на митинг против насилието.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР