Благоевградчаните Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски, които

...
Благоевградчаните Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски, които
Коментари Харесай

РС-Благоевград определи: Вили Бореца и Йордан Ортакчийски остават в ареста за контрабанда на цигари

Благоевградчаните Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски, които бяха арестувани при полицейска акция в петък, с огромно количество контрабандни цигари, остават в ареста. Това реши Районен съд на свое съвещание, уважавайки настояването на прокуратурата контрабандистите да получат непрекъсната мярка за задържане под стража.

Припомняме, че двамата бяха следени и оперативно разработвани от престъпна полиция и ГДБОП и завчера бяха сюрпризирани в склад на бившето Аптечно ръководство, където разтоварваха бус с контрабандни цигари, импорт от Гърция, за това Struma.com заяви преди всички.

Бусът бил наблюдаван на излизане от България през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и на влизане през гКПП Илинден,натоварен с цигарите. При обиск в микробуса с изключение на 96 кашона с цигари,са открити и близо 70 000 лв., а по-късно при обиски в домовете на арестуваните са открити и нищожно количество опиати. Предполага се,че двамата са част от българо-гръцки канал за трафик на контрабандни цигари. Кой стои зад него,очаквайте в Струма ком.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР