Blagoevgrad24.bg През нощта валежите почти навсякъде ще спрат. Преди обяд над

...
Blagoevgrad24.bg
През нощта валежите почти навсякъде ще спрат. Преди обяд над
Коментари Харесай

Време е да изпратим зимата по живо, по здраво!

Blagoevgrad24.bg През нощта преваляванията съвсем на всички места ще спрат. Преди обяд над западната половина на страната и облачността краткотрайно ще се раздра, само че по-късно денем още веднъж ще се усили и на обособени места, основно в планинските региони, едва ще превали. Ще духа слаб в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са най-вече сред минус 5° и 0°, оптималните ще са сред 4° и 9°, в югозападните региони до 12°. През нощта против понеделник в Югозападна България преваляванията ще се засилват. 

Над планините ще доминира облачно време. Временни разкъсвания на облачността ще има преди обяд над масивите в Западна България, само че по-късно денем облачността още веднъж ще се усили и на обособени места там ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър с южна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието ще остане облачно, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала. Температурата на морската вода е 6° - 7°.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР