Blagoevgrad24.bg Полицията е предотвратила възникнали безредици и масово сбиване в Кричим,

...
Blagoevgrad24.bg
Полицията е предотвратила възникнали безредици и масово сбиване в Кричим,
Коментари Харесай

Масово сбиване в Кричим, предотвратиха кръвопролития!

Blagoevgrad24.bg Полицията е предотвратила зародили вълнения и всеобщо сборичкване в Кричим, за това сигнализира кметът на Кричим Атанас Калчев във Facebook. Ето какво споделя той:

В качеството ми на кмет на община Кричим изричам признателност за бързите, съответни и професионални дейности на управлението на РУП на Министерство на вътрешните работи гр. Стамболийски и на всички полицейски чиновници, които са взели присъединяване в предотвратяването на вълнения във връзка зародилото всеобщо сборичкване в нощта на 21.09 против 22.09.2018г. в кв. “Крайречен " в гр.Кричим.

Независимо от обстоятелството, че има леко потърпевши, унищожено движимо и недвижимо имущество, полицейските чиновници не са позволили разрастването на сбиването в всеобщи вълнения, кръвопролития и жертви измежду живущите в квартала.

Поздравявам също и жителите на кв. “Крайречен ", които непринудено са взели присъединяване в преодоляването на спешната обстановка и са оказали подпомагане на органите на реда.

Като кмет и като човек, предлагам на участниците в сбиването, на техните родственици, близки и другари да се въздържат от персонални отмъщения и други самоуправни дейности. Правоохранителните органи са подхванали всички нужни дейности по определяне лицата провокирали всеобщия побой.

Държа да подчертая, че управлението на община Кричим по никакъв метод - било то с дейности, бездействия или безмълвие, няма да толерира този тип държание, което предизвика вътрешно етническо напрежение в кв. “Крайречен ". Ще създадем всичко належащо взаимно с органите на реда като предприемем всички вероятни дейности по правомерност и целенасоченост за неутрализирането на сходен тип противообществени прояви за гарантирането на спокойствието, правата и свободите на жителите на община Кричим, без значение от религиозната им или етническа принадлежност.

Нека не забравяме, че живеем в правова страна и спазването на разпоредбите и общоприетите правила на държание са обвързване на всеки неин гражданин, без значение на пол, религиозна или етническа принадлежност.

Още един път изричам своята признателност на управлението и чиновниците на РУП на Министерство на вътрешните работи, гр. Стамболийски за проявения висок професионализъм!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР