Blagoevgrad24.bg Читател на Burgas24.bg остана удивен от самохвалството на стопаните на

...
Blagoevgrad24.bg
Читател на Burgas24.bg остана удивен от самохвалството на стопаните на
Коментари Харесай

Читател: Изгониха ни от свободната зона на плажа! Не било за хавлии, а за надуваеми банани!

Blagoevgrad24.bg Читател на Burgas24.bg остана изумен от самохвалството на стопаните на  плаж " Несебър юг ". В писмо до медиите през днешния ден от управата на линията оповестиха, че след инспекция с GPS система е открито, че повече от 55 на 100 от пясъчната линия на плажа е предоставена за свободно прилагане.

Не това обаче в заварил нашият четец, при визитата са на въпросния плаж преди седмица. След дълги страдания за намиране на свободно пространство, с цел да разположат хавлиите си, той и фамилията му са били изгонени. Причината – мястото било предопределено за надуваеми атракциони. Най-фрапантното в тази ситуация е, че на никое място не са били ситуирани табели, които да не разрешават плажуването в зоната.

Ето и целия роман на нашия четец:

На плажа на " Несебър-юг " тъкмо пред хотел " Афродита " има безвъзмездна зона. Пред огромна част от нея има оградена зона за джетове. При идването ни сутринта на плажа нямаше никакви табели, указващи къде можем и къде не можем да си сложим хавлиите на безплатната зона, с изключение на табелата за начало на безплатната зона. Малко откакто се бяхме позиционирали дойдоха хора, които ни изгониха. Това място било за техните надуваеми атракционни неща. Попитах къде го написа, къде е указано, че тук не би трябвало да се разполагат плажуващи, само че отговор не последва.

Разбира се неразбираемо остава и за какво въпросните надуваеми банани и така нататък не са ситуирани върху платената зона за сметка на шезлонгите а са за сметка на така и така дребната безвъзмездна такава, защото допускам или са на концесионера, или му заплащат, с цел да са на този плаж.

Ние сме с малко дете и идваме за час и половина и не стига, че търсим място сума ти време, а по-късно ни и гонят. Не намирам това за редно. Досега постоянно съм спорил с всички мои познати, твърдящи, че на българското Черноморие е неуместно и неприятно да се почива, само че след през днешния ден очевидно и ние ще би трябвало да се замислим за гръцките плажове. Не мога да си показва, че там без да има каквито и да е авансово указани забрани някой ще пристигна и ще ме изгони от плажа, с цел да се настани той/те на мястото на моята забрадка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР