Blagoevgrad24.bg виж галерията Посрещнахме Негово Светейшество руския патриарх Кирил като духовен

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Посрещнахме Негово Светейшество руския патриарх Кирил като духовен
Коментари Харесай

Президентът: Посрещнахме руския патриарх като духовен водач, а той си тръгна като политик

Blagoevgrad24.bg виж галерията Посрещнахме Негово Светейшество съветския патриарх Кирил като нравствен лидер, а той избра да си тръгне като политик. Това съобщи президентът Румен Радев по време на визитата си в Пловдив през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Но аз съм освен президент, аз съм и християнин. Затова нямам доверие, че неговата цел е била да всее ерес сред нашите нации. Остава обаче въпросът - кой се опита да похити общия празник за нашето Освобождение и да го трансформира в разделяне, кой експлоатира рецесията в нашите връзки. Твърдо мога да кажа, че нашата благодарност към Русия е на свободни хора, които помнят и почитат своята история. Нашата признателност не е за сметка на нашето достойнство и тази позиция ясно и изрично отстоях. "  

По думите му истерични политиканти, демагози и платени анализатори има и в Русия, и в България. " Има среди, които експлоатират рецесията в връзките ни и не желаят тя да бъде преодоляна. Години наред тази рецесия беше насаждана, и от двете страни има изкривяване на историята ", коментира още Радев и бе безапелационен, че в обстановката е работил само и единствено като президент на България, не се впуска в други спекулации във връзка политически режисури. 

Днес президентът и висш главнокомандващ на въоръжените сили посети 68-а бригада " Специални сили “. Той бе посрещнат с боен обред и банкет строя на почетния часовой, след което на полигона по въздушно-десантна подготовка следи проява на качества от формирования на бригадата. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР