Blagoevgrad24.bg виж галерията Брутално избиване на комплекси - на това е

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Брутално избиване на комплекси - на това е
Коментари Харесай

Брутална саморазправа на пътя, млад мъж налетя на шофьорка пред родители и деца!

Blagoevgrad24.bg виж галерията Брутално изтребване на комплекси - на това е станал очевидец четец на Plovdiv24.bg . Даваме му думата: "Здравейте! Обръщам се към Вас, покъртен и извънредно наскърбен от следващия случай на безхаберие в България. Вчера сутринта станах несъзнателен очевидец и участник в брутално "избиване " на сложни на тъй наречените младо потомство на България. В най-натоварения час 7:30-8:00 пред ОУ "Васил Левски " се разигра грозна сцена, за жалост следващата в всекидневието ни. Пресякох с детето си ул. "Ралица " пред въпросното учебно заведение и единствено на сантиметри зад нас профуча следващият джигит с мръсна газ. 
Тъй като улицата е тясна и запушена в този час, когато всеки си кара детето на учебно заведение, мъжът с "Пежо 406 ", регистрационен номер РВ просто стигна до първата кола в редицата насреща, блокира придвижването и слезе да се саморазправя с дамата зад кормилото. Сметнах, че е мой дълг да се намеся и направих забележка на въпросния вид. Последваха закани, боричкане и опит за физическа разпра с мен и хората към нас. 
Въпросният "шофьор " бе на към 25-30 години. След това се обадихме - аз и дамата от блокираната кола, на 112. Случи се по този начин, че пътят ми тази заран минаваше около стадион "Лаута " към "Тракия ". И за моя изненада видях, че въпросното "Пежо " е паркирано до фитнес център "Лаута ". Явно господинът доста е бързал да си пие утринното кафе или да си вземе скъпата подготовка. Вероятно по-ценна от живота на нашите деца. Обадих се още веднъж на 112 и дадох инструкции къде е паркирал господинът от сигнала. 
Изчаках 40 минути и патрулка не пристигна. Искам да запитвам посредством Вас къде е превантивната роля на полицията в такива случаи? Трябва ли да стане следващият безразсъден случай пред ОУ "Васил Левски ", с цел да се замислим и да предприемем нещо, с цел да защитим децата си от бързащите възрастни? Това ли е бъдещето? И къде е бързодействието на родните органи на реда? Благодаря! Изпращам Ви и фотоси, с цел да видите летящия господинчо и да си пазите децата от такива като него. И нека скоро забележим работещи институции ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР