Благоевград. Забавна програма под надслов Зимно предизвикателство“ ще се проведе

...
Благоевград. Забавна програма под надслов Зимно предизвикателство“ ще се проведе
Коментари Харесай

Румяна Станоева, Община Благоевград: Забавна програма под надслов „Зимно предизвикателство“ ще се проведе в местността „Бодрост“ на 17 март

Благоевград. Забавна стратегия под надпис „ Зимно предизвикателство “ ще се организира в местността „ Бодрост “ за поредна година. Това сподели за Радио „ Фокус “-Пирин Румяна Станоева, специалист в направление „ Младежки действия, спорт и туризъм “ в Община Благоевград. „ Зимният празник ще бъде открит в събота от 11:00 часа в местността „ Бодрост “, в ски център „ Картала “. По време на самодейността поданици и посетители на Благоевград ще имат опция да станат част от разнородни игри, занимания, надпревари и доста изненади “, сподели Станоева. По думите й през целия ден дребният влек ще работи изцяло гратис за деца и младежи до 18 годишна възраст.
За заниманието на дребни и към този момент пораснали деца са се погрижили експерти, които са подготвили доста игри, надпревари с шейни и сноуборд. Предвиден е и ъгъл, в който да се създават снежни фигури. По време на игрите има готова музикална стратегия и водещ. “ Организаторите на зимното предизвикателство са подготвили доста забавни награди за участниците в игрите.Събитието се провежда взаимно с Община Благоевград, Българска асоциация „ Спорт за всички ” и ски център „ Картала “. С тазгодишното издание на „ Зимно предизвикателство “ 2018 ски център „ Картала “ ще закрие зимния си сезон “, сподели Станоева. По думите й задачата на самодейността е да бъде разпространяван здравословния метод на живот посредством упражняване на зимни спортове и туризъм в планината. Програмата се организира от 1994 година през февруари и март. В последните години проявата се осъществя във от ден на ден градове и зимни курорти на страната ни.
Лора КАЛЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР