Благоевград. За пръв път в Благоевград ще се проведе Spartacus

...
Благоевград. За пръв път в Благоевград ще се проведе Spartacus
Коментари Харесай

В Благоевград ще се проведат състезания от „Spartacus fighting championship“

Благоевград. За пръв път в Благоевград ще се организира „ Spartacus fighting championship “ (SFC). Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Емблематичният административен център, който дава тласъка на състезатели от международен сан, ще бъде сцена на бойните спортове на 5 октомври тази година, във връзка празника на града. Началният час на надпреварите са от 19.30 часа в зала „ Скаптопара “. Заради добре развитата спортна инфраструктура в Благоевград промоутърската компания е избрала града за хазаин на деветото издание на „ Spartacus fighting championship “.
Ще се състоят 10 дуела в жанр ММА и К1. Атрактивна борба се чака да бъде поднесена в жанр К1 от перлата на бойните спортове на Благоевград - международната ни шампионка по Таекуон-до и К1. ММА срещата на вечерта ще бъде реванша сред титаните Калоян Колев и Камен Георгиев. Благоевградчанинът Даниел Парасков ще направи своя дебют в ММА против сърбинът Goran Veskov. В тежките категории, ще се проведат два дуела в клетката на SFC. Единият ще е сред трениращия в Германия Лазар Тодев и звездата на SFC нокаутьора Александър Цонев. Втората тежка двойка е образувана от перничанинът Георги Ваклинов и сърбинът Зарко Седоглавич.
Емил Незиров, получил своето бойно начало в Благоевград, както и столичанинът Пламен Бъчваров ще се срещнат в дуел на 67 кг в жанр ММА. В категория 71 кг - жанр К1 в дуел ще влязат русенеца Мартин Тодоров и възпитаника на Семеен кодекс „ Армеец “ - София Даниел Гецов.
В събитието ще премерят сили в жанр К1 и обещаващите Пламен Петров (София), Александър Станкович (Бяла), Денис Лилов (Перник), Атанас Найденов (Петрич) Егор Гуляев (Бяла), Йордан Валентинов (София)
Всички те застават зад акцията на SFC „ Аз съм друг, аз съм войник “ в поддръжка на децата с аутизъм.
Официален кантар на събитието ще се организира на 4 октомври на откритата сцена пред операта в Благоевград от 19.30 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР