Благоевград. За нас е чест да бъдем организатори за пета

...
Благоевград. За нас е чест да бъдем организатори за пета
Коментари Харесай

Атанас Камбитов, кмет на Благоевград: За нас е чест да бъдем организатори за пета поредна година на Международния футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

Благоевград. За нас е чест да бъдем уредници за пета поредна година на Международния футболен шампионат „ Купите на Община Благоевград “. Това сподели по време на конференция по отношение на идното осъществяване на съревнованието кметът на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пирин.
На конференцията участваха още заместник-кметът на Благоевград по просвета и филантропични действия Христина Шопова, ръководителят на Общински съвет-Благоевград Радослав Тасков, Александър Кабзималски – ръководител на Областния съвет на Български футболен съюз-Благоевград, Венко Попов – шеф на ОФК „ Пирин “-Благоевград, както и треньори и представители на всички отбори-участници в детския футнолен шампионат – ПФК „ Левски “-София, ФК „ Динамо Загреб “, Хърватия, и ФК „ Апоел “ 2004-Никозия, Кипър. В група Б в шампионата пък ще играят ПФК „ Славия “-София, ФА „ ДИТ “-София, ФК „ Войводина “-Нови Сад, Сърбия, и „ Цървена звезда “-Белград, Сърбия.
Христина Шопова акцентира, че това е единственият шампионат в България, който е безвъзмезден за децата. По думите й всичките тимове, които ще вземат участие, са към този момент потвърдени. Александър Кабзималски посочи разпоредбите за присъединяване: всички мачове ще бъдат с полувремена по 30 минути, а единствено за финалите - по 35 минути. Ще се играят по 2 мача дневно, а цветът на екипите ще се избира от гостуващия тим.
Натали СТЕФАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР