Благоевград. За десети път младежите от ГЕРБ - Благоевград и

...
Благоевград. За десети път младежите от ГЕРБ - Благоевград и
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Рупите: Много е хубаво, когато една партийна инициатива се превръща в обществено събитие и има обществена полза

Благоевград. За десети път младежите от ГЕРБ - Благоевград и от цялата страна обявиха желанието си да останат в България, като организираха и тази година самодейността " Да пуснем корени в България ". Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Много е хубаво, когато една партийна самодейност се трансформира в публично събитие и има социална изгода. Това сподели заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов по време на десетата юбилейна самодейност на Младежи ГЕРБ-Благоевград „ Да пуснем корени в България “, която се организира в местността Рупите.
В самодейността взеха присъединяване още кметовете на ГЕРБ в Благоевградска област, кметът на Перник Вяра Церовска, народните представители от ГЕРБ - Благоевград Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и Георги Динев, административният секретар на ГЕРБ и регионален координатор на ГЕРБ - София Цветомир Паунов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, зам.-министърът на външните работи и ръководител на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, зам.-министърът на стопанската система Александър Манолев, регионалният шеф Бисер Михайлов, общинските управления на ГЕРБ в региона и младежи от цялата страна. За юбилейното издание на самодейността бяха засадени нови 40 дръвчета в парка зад храма на баба Ванга.
Според Цветан Цветанов ГЕРБ като систематична партия поддържа всички годишни начинания, които оставят трайна диря. " Хубаво е, че това събитие дава опция на младежите да основават другарства, тук се сътвориха фамилии. Това е доказателство, че ще бъдем дружно в положителни и сложни моменти. Не такива празници като Цветница и идния Великден е време да създадем равносметка, да се извиняваме, когато позволяваме неточности ", сподели още Цветан Цветанов. Той посочи, че ПГ на ГЕРБ е осигурила финансиране и е дарена беседка, която към този момент е инсталирана в парка, с цел да се усещат хората уютно и комфортно във връзка Цветница и идните Великденски празници. Цветан Цветанов
„ Изключително съм горда, че тази самодейност потегли от МГЕРБ-Благоевград и от Калин Каменов. На хубавия празник – Цветница, си поисквам на това място да се събираме от ден на ден хора, а тази самодейност да се трансформира в национална идея ”, уточни регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.
Основателят на самодейността и кмет на Враца Калин Каменов напомни по какъв начин се е основала самодейността преди 10 години от група въодушевени младежи. " Добрината ни събра тогава и съм горделив, че след 10 години, макар всички промени и компликации, ние оставаме дружно и продължаваме това положително дело ", съобщи Калин Каменов.
Председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи акцентира, че самодейността " Да пуснем корени в България " е една мощна поръчка, че в бъдеще младежите ще останат и ще работят в полза на по-доброто развиване на страната.
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков означи, че преди 10 години, водени от упоритостта и желанието да съградят нещо хубаво, младежите от Благоевград дават начало на самодейността, в резултат на която през днешния ден на Рупите има една здрава и огромна гора от над 1000 дръвчета.
Младежите от Благоевградска област подариха на Цветан Цветанов по случай имения му ден голяма торта със фотоси от предходни негови участия в самодейността. На собствен той им пожела здраве и шанс. Първи от сладкиша пробваха всички деца, които се включиха в десетото юбилейно издание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР