Благоевград. Васко Кръпката забавлява децата в Благоевград с Приказка за

...
Благоевград. Васко Кръпката забавлява децата в Благоевград с Приказка за
Коментари Харесай

Благоевград: Васко Кръпката забавлява децата в града с „Приказка за блуса и рокендрола“

Благоевград. Васко Кръпката забавлява децата в Благоевград с „ Приказка за блуса и рокендрола “. „ Приказка за блуса и рокендрола “ бе третата история, разказана в „ Часът на приказния повествовател “ във фоайето на Община Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Васко Кръпката се превъплъти в баснословен повествовател, който разсъни интерес в малчуганите с хармониката и китарата си.
В навечерието на Коледа десетки деца и техните родители станаха част от вълшебството и магията на „ Приказка за блуса и рокендрола “.
По време на приказната самодейност децата още веднъж получиха топло мляко, чай и бисквити. За тях имаше готови доста изненади и игри в приказния ъгъл, към елхата.
Утре вечер, децата ги чакат, още веднъж, доста изненади и страсти във фоайето на Общината. Забавната история, в предпоследния ден от приказната поредност, ще бъде показана от актьорите на Общински куклен театър- Благоевград. „ Часът на приказния повествовател “ се организира за поредна година. Инициативата има за цел да подтиква ползата на децата, както към българската, по този начин и към международната литература.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР