Благоевград в последните години не случи на управници и затова

...
Благоевград в последните години не случи на управници и затова
Коментари Харесай

Яне Янев: Само Николай Шушков може да изведе Благоевград от тежката криза и да превърне общината в работеща за всички граждани институция 

Благоевград в последните години не случи на управници и по тази причина е в подобен застой, граничещ с крах. Сега има късмет кормилото да се държи от градоначалник с престиж, експертиза и мощно лоби, както в централната власт, по този начин в Брюксел и със мощни позиции в англосаксонска общественост. Познавам Николай Шушков още като началник на митницата и сме водили борби от двете страни на барикадата, когато ставаше въпрос за акциза на домашната ракия и поминака на лозарите.

Оттогава са минали доста години и те ме карат след всичко, което съм видял в политиката да мисля, че Николай Шушков е единствен сред всички претенденти, който може да трансформира Благоевград в това, което заслужава – богат, спретнат и проспериращ град. Благоевградчани да имат община усвояваща съществени вложения с работещ екип, вежлива администрация и стабилен експертен и административен потенциал.

Само Николай Шушков може да изведе Благоевград от тежката рецесия и да трансформира общината в работеща за всички жители институция. Всеки различен кмет ще пази ползите на групировки и ще дърпа чергата към партията, която го е номинирала.
Шушков като самостоятелен кмет ще укроти пристрастеностите, ще притъпи партийните противоборства и ще бъде в действителност кмет на всички благоевградчани. Затова приканвам жителите на града да гласоподават умно, с разсъдък за Николай Шушков - претендентът, който в действителност може да поведе регионалния център в вярна посока.
Сега в този миг на Благоевград му е нужен стабилен админ, уталожен човек, християнин потвърдил, че пази исконните полезности и обичаи на нашия край.

Призовавам да гласувате умно и с разсъдък за Николай Шушков с бюлетина 74

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР