Благоевград. Театърът, като изкуство, е много по-различен от останалите изкуства.

...
Благоевград. Театърът, като изкуство, е много по-различен от останалите изкуства.
Коментари Харесай

Бранимир Митов, ДТ „Проф. Енчо Халачев“ – Благоевград: Независимо от времената, в които живеем, чрез театъраможе да казваме истината на силните на деня

Благоевград. Театърът, като изкуство, е доста по-различен от останалите изкуства. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пирин Бранимир Митов, шеф на Драматичен спектакъл (ДТ) „ Проф. Енчо Халачев “ – Благоевград във връзка Международния ден на театъра, който се отбелязва през днешния ден. Според него в себе си театърът сплотява всички други изкуства, които съществуват. „ Затова ѝ театърът се счита за едно от най-елитарните изкуства. Освен това, постоянно, без значение от времената, в които живеем, посредством театъра може да споделяме истината на ръководещите и на мощните на деня. Чрез театъра съумяваме да изрязваме своята позиция, по отношение на всички значими и злободневни тематики “, акцентира Митов.
По думите му театърът е изкуство, което притегля хората, а за тези, които работят в него, той е метод на живот, само че и средство за другарство. „ Театърът е нещо, което дава независимост, освен на участниците в него, само че и на публиката “, сподели още Митов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР