Благоевград. Символично бе прерязана лентата на новата детска площадка в

...
Благоевград. Символично бе прерязана лентата на новата детска площадка в
Коментари Харесай

Благоевград: Символично прерязаха лентата на нова детска площадка в ДГ №1 „Ведрица“

Благоевград. Символично бе прерязана лентата на новата детска площадка в детска градина №1 „ Ведрица “ в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Изграждането на детската площадка е по план „ Обичам природата- и аз вземам участие “ в границите на национална акция „ за чиста околна среда- 2017 година “
Теренът на новата детска площадка е подобаващ за образование в естествена среда. Оборудван е с маси и пейки, които подкрепят осъществяването на активността. Има зона за игри и спорт с ударопоглъщаща настилка, където децата да се забавляват. Изградена е и зона за труд в естествена среда, където децата ще имат опция да се грижат за растителността в обособената зона. Оформеният бранш за познавателна активност през есенно-зимния сезон е по отношение на условията на актуалните трендове в образованието. Обучението продължава през идния сезон на закрито посредством интерактивни средства в зоната за познавателна активност.
Целта е основаване най- положителни условия за развиване на детето като креативна персона с висока просвета и разсъдък, с изразено гражданско схващане и държание, в сходство с европейските полезности, посредством използване на иновационни модели на педагогическо взаимоотношение. По мотив разкриване на новата детска площадка, децата от ДГ „ Ведрица “ показаха и богата музикално-танцова стратегия.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР