Благоевград. Ще помогна да се подобри инфраструктурата на Благоевград. Това

...
Благоевград. Ще помогна да се подобри инфраструктурата на Благоевград. Това
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Крум Дончев, „БСП за България“ : Ще помогна за инфраструктурата на Благоевград

Благоевград. „ Ще оказа помощ да се усъвършенства инфраструктурата на Благоевград. " Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Дончев по време на визитата си в Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той остана удивен от духа, наличието и позитивната страст, която излъчват хората. „ Патриотизмът и национализмът са присъщи за хората от този край. Те към момента носят спомените за великите персони, живели тук - Яне Сандански, Гоце Делчев, Пейо Яворов. Всички те са ярки представители на българския народ и са оставили значима диря в нашата история и просвета “, показа Крум Дончев, като акцентира, че е чувал доста митове за непобедимия дух на хората от този край.
Наред с това обаче, не останаха незабелязани редицата опустели заводи, измежду които шивашки цех, фабрика за кормила и не на последно място- цигарената фабрика „ Булгартабак – Благоевград “, които са били сърцето на града и са давали занаят години наред на хората. Основните тематики, които вълнуваха жителите и най-много представителите на комерсиалния отрасъл и транспортния бранш бяха неналичието на профилирани фрагменти и какви хрумвания има Българска социалистическа партия в тази посока, с цел да предотврати създалата се рецесия. Присъстващите на срещата попитаха и какви ограничения биха подхванали Българска социалистическа партия за казуса с мигрантите, които употребяват български водачи, с цел да преминат границата. Споменаха за случаи, в които български водачи са били арестувани и хвърляни в пандиза в Гърция.
В отговор на тези въпроси Дончев изясни, че при по този начин основаното законодателство на Гърция, сигурно е значимо да се подхващат ограничения в посока- смяна на дейностите им и да се вкара уговорка, смекчаваща виновността условия, както и да се взаимстват образци на потребни практики от другите страни членки на Европейски Съюз. Глобите да бъдат парични, а не водачите да бъдат наказвани с най-строги санкции и да влизат в затвор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР