Благоевград. С тържествен концерт Биг Бенд Благоевград отбелязват 25 години

...
Благоевград. С тържествен концерт Биг Бенд Благоевград отбелязват 25 години
Коментари Харесай

Благоевград: Васил Петров и Орлин Горанов ще участват в тържествен концерт по повод 25 години от създаването на Биг Бенд Благоевград

Благоевград. С церемониален концерт Биг Бенд Благоевград означават 25 години от основаването си в регионалния град. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . На 7 юни от 19.00 часа в зала „ Яворов “ музикантите от бенда ще показват творчеството си пред жителите и гостите на Благоевград. Специално присъединяване в концерта ще вземат джаз легендата Васил Петров и оперният и поп реализатор Орлин Горанов. Те ще зарадват публиката в зала „ Яворов “ със остарели шлагери, както и ще показват нови такива.
От основаването на Биг Бенд Благоевград, от 1993 година до през днешния ден те са неизменима част от Културния календар на Община Благоевград. Богатият репертоар на емблематичния Бенд, с изключение на джаз, обгръща и известна музика, безконечни шлагери, измежду които Flashdance, Can’t take my eyes off you, Fever-Elvis, Stand by me, My heart will go on и доста други. Съставът на Биг Бенд извършва и шлагери от суинг и рок стила, както и фънк пиеси, балади, латино музика, бразилска музика, инструментални пиеси и музика за духов оркестър.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР