Благоевград. Регионална библиотека – Благоевград е подготвила редица занимателни и

...
Благоевград. Регионална библиотека – Благоевград е подготвила редица занимателни и
Коментари Харесай

Благоевград: Регионалната библиотека организира редица инициативи за децата на града

Благоевград. Регионална библиотека – Благоевград е подготвила редица занимателни и просветителни начинания за децата на Благоевград във връзка коледно-новогодишните празници, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Сред тях са „ Коледна ария “, „ Рождество Христово “ и „ Коледни магии “. Те са част от изненадите в „ Коледен фестивал “ 2017.
На 13 декември, сряда, от 11.00 часа в Читалнята на Детския отдел на Регионална библиотека „ Димитър Талев ” Благоевград ще се организира Детско утро под надпис „ Коледна ария “. Децата ще рецитират коледни стихотворения и ще нарисуват коледни картини, с които ще се направи галерия в библиотеката.
На 14 декември от 11.00 часа стартира „ Рождество Христово “, където ще бъде извършена къса сказка за светлия християнски празник „ Рождество Христово “, ще се прожектира тематичен филм и децата ще имат опция да оцветяват икони, отдадени на идващите празници, с които ще се вършат изложения в библиотеката и класните стаи.
На 15 декември от 14.00 часа стартират „ Коледни магии ”. Децата ще рецитират коледни стихотворения и ще изпеят техни обичани коледни песни.
Участници в тържествата са възпитаници от II и III клас от II ОУ „ Димитър Благоев “ и III ОУ „ Димитър Талев “, два ІІ класа на VІ СУ „ Иван Вазов ”, както и Регионална библиотека – Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР