Благоевград. Разделям двойки по домовете“ става част от семейството на

...
Благоевград. Разделям двойки по домовете“ става част от семейството на
Коментари Харесай

Благоевград: „Разделям двойки по домовете“ става част от семейството на Международния театрален фестивал „Тара-ра-бумбия“

Благоевград. „ Разделям двойки по домовете “ става част от фамилията на „ Тара-ра-бумбия “, като заменя постановката „ Петел “. Промяната се постанова заради здравословен проблем на основната актриса от оповестения авансово театър на 17 май от 19:00 часа. Това оповестяват от пресцентъра на Община Благоевград . На Голяма сцена на държавна такса „ Никола Вапцаров “ поданици и посетители на Благоевград ще проследят постановката на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “. Автор на представлението е Тристан Птижирар. Той е номиниран за премия „ Молиер “ в категория „ Най-добър жив франкофонски създател “ през 2015.
„ Разделям двойки по домовете “ е история за двама влюбени, които се срещат още веднъж след 7 години, само че по необикновен метод.
С лек комизъм и доза тайнственост и преплитане на разнообразни усеща, постановката дава обещание едно същинско развлечение над ежедневните обстановки. В функциите ще се превъплътят Искра Донова, Михаил Билалов, Николай Луканов.
Вече закупените билети за спектакъла „ Петел “ ще важат и за „ Разделям хора по домовете “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР