Благоевград. Проект Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в

...
Благоевград. Проект Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в
Коментари Харесай

Благоевград: Представят проект „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия”

Благоевград. Проект „ Инвестиции в възстановяване качеството на просветителната среда в Благоевградска професионална гимназия ” ще бъде показан по време на встъпителна конференция в Община Благоевград. Тя ще се организира на 12 юли 2017 година от 11.00 часа в зала № 5 на административната постройка. това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. По време на срещата ще бъдат показани дейностите, задачите, предстоящите резултати от плана, финансиращата стратегия и екипът за ръководство.
Основната цел на плана е възстановяване качеството на просветителната среда, основаване на условия за по-ефективно протичане на просветителния развой и повишение на привлекателността му измежду учениците и обезпечаване на модерни условия за образование.
Административният контракт е подписан на 12 декември 2016 година сред Община Благоевград и Управляващ орган на Оперативна програма “Регионално развитие” за даване на безплатна финансова помощ № BG16RFOP001-3.002-0030-C01/12.12.2016 година Проектът се финансира от Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014 – 2020 (ОПРР), предпочитана ос 3 „ Регионална просветителна инфраструктура ” и е в границите на процедура BG16RFOP001-3.002 “Подкрепа за професионалните учебни заведения в Република България ”.
Общата стойност на плана е в размер на 1 399 509.62 лева, които се дават като безплатна финансова помощ от Европейски Съюз и националния бюджет на Република България.
Срокът за осъществяване на плана е 18 месеца.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР