Благоевград. Продължава разчистването на паднали дървета в района на прохода

...
Благоевград. Продължава разчистването на паднали дървета в района на прохода
Коментари Харесай

Благоевград: Продължава разчистването на паднали дървета в района на прохода Папаз Чаир, движението за товарни автомобили с тегло над 12 тона е ограничено

Благоевград. Продължава разчистването на паднали дървета в региона на прохода Папаз Чаир, придвижването за товарни коли с тегло над 12 тона е лимитирано. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Пирин дежурният чиновник в Областно пътно ръководство – Благоевград. Временно е лимитирано придвижването и по третокласен път 108 автомагистрала „ Струма “ – село Рибник за МПС над 12 т заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци за период до 28 февруари. В района няма въведени други забрани за прекосяването на леки и товарни коли. Няма регистрирани сигнали, свързани с паднала скална маса на пътното платно. Няма новорегистрирани свлачища. Повишена е заплахата от падащи камъни в Кресненското дефиле и в региона на прохода Предел. Трафикът по автомагистрала „ Струма “, основен път Е-79 и второразреден път 19 Симитли – Гоце Делчев е обикновено претрупан.
С естествена активност е трафикът по централните улици и булеварди в Благоевград. Пътните настилки са мокри и хлъзгави, по тази причина водачите би трябвало да карат деликатно. Колони от коли се образуват на моменти на кръговото кръстовище на бул. „ Васил Левски “, както и по бул. „ Св. Димитър Солунски “. През нощта няма регистрирани произшествия в регионалния град. Градският превоз се движи по разписание и без отклонения от постоянния си маршрут. Светофарните уредби са в редовност.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР