Благоевград. Първо място и голямата купа от Втори международен турнир

...
Благоевград. Първо място и голямата купа от Втори международен турнир
Коментари Харесай

Благоевград: Клуб по художествена гимнастикa „Левски“-София спечели купата „Golden Pirin Cup“

Благоевград. Първо място и огромната купа от Втори интернационален шампионат по художествена гимнастика „ Golden Pirin Cup “ бе връчена на грациите от тим „ Левски “-София. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Младите гимнастички демонстрираха комплицирани съчетания пред публиката в Благоевград.
В тазгодишното издание на спортното събитие арбитър бе Камелия Игнатова, международна и европейска шампионка от отбор, арбитър интернационална категория и представител на Българския олимпийски комитет. За шампионата дойдоха и Лъчезара Пекова и Леонор Божанова от националния тим на България, както и Рейчъл Стоянова от националния тим на Македония.
Над 430 грации дойдоха в регионалния център с цел да премерят сили и да покажат финес, съчетания и деликатност. В рамките на 2 дни Благоевград бе хазаин на самодейността, трансформирала се в традиция за града.
Втори интернационален шампионат по художествена гимнастика „ Golden Pirin Cup ” се провежда взаимно от Община Благоевград, Клуб по художествена гимнастика „ Пирин “-Благоевград и Българската федерация по художествена гимнастика.
През 2018 година шампионатът бе приет, като първия в историята на художествената гимнастика, който приема толкоз доста ансамбли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР