Благоевград. Община Благоевград организира поредна кампания за събиране на опасни

...
Благоевград. Община Благоевград организира поредна кампания за събиране на опасни
Коментари Харесай

Благоевград: Общината организира кампания за събиране и извозване на опасни и битови отпадъци

Благоевград. Община Благоевград провежда поредна акция за събиране на рискови боклуци от семействата. Тя ще бъде в границите на два дни - 6 и 7 юли /четвъртък и петък/. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. За задачата се провежда мобилен пункт за транспортиране на боклуци. Безплатно ще се одобряват живачни термометри, ампули и живак, лакове и бояджийски материали, домашен препарати и химикали, мастила и нечисти опаковки, негодни препарати за растителна отбрана, медикаменти с изминал период на валидност.
Мобилният пункт за приемане на рисковите боклуци от бита ще бъде ситуиран на паркинга на ул. „ Скаптопара “ №1 от 10:00 до 12:30 часа на 6 юли. От 13:30 до 16:00 часа, на същата дата ще се одобряват боклуци в кв. „ Грамада “, паркинга пред магазин „ Аско Деница “. На 7 юли от 10:00 часа до 12:30 часа- паркинга на ул. „ Свобода “ и „ Симеон Радев “. В 13:00 часа до 16:00 часа мобилния пункт ще се намира в ж.к. „ Струмско “, уширението на улица „ Битоля “ против магазин „ Звезден парадайс “.
Целта е посредством осъществяване на акцията жителите на община Благоевград да бъдат улеснени, а околната среда да бъде предпазена от нездравословното въздействие на горепосочените боклуци.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР