Благоевград. Ние всички ще победим на тези избори. Не само

...
Благоевград. Ние всички ще победим на тези избори. Не само
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Елена Йончева, БСП: Ако въпросът е кога ще победим, отговорът е - на 26 май

Благоевград. Ние всички ще победим на тези избори. Не единствено левицата, а цяла България. Ще отстраним това властническо ръководство, което е превзело страната. В България истината към този момент се чува. Българинът демонстрира, че може да реагира на неправдата и може да отбрани личните си ползи. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за евроизборите Елена Йончева по време на среща с обществеността в Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . По думите ѝ, след 12 години, към момента не можем да се доближим до Европейския съюз, който желаеме. Йончева посочи, че Европа значи също всеки да има достъп до положително опазване на здравето, до момента в който при нас то се е трансформирало в търговия. „ Това не е Европа. Младите напущат, тъй като не виждат вероятност в България – дава се вяра единствено на дребен кръг от хора, които са близки до шайката. Можем да сложим началото на борбата на 26-и. Ако въпросът е по кое време ще победим, отговорът е- на 26 май ”, безапелационна бе тя.
„ 40 % от българите през днешния ден са на ръба на общественото изключване, след всички еврофондове, които получаваме. Всяко десето село е без поданици – или има по-малко от 10 поданици. Можем да спрем всичко това - средставта, които идват от Европейския съюз идват за всички нас ”, сподели Йончева в Кюстендил. Тя уточни, че в Кюстендил има прелестни череши и овощни градини и попита- за какво страната не се е погрижила да има пазари, преработваща индустрия.
„ Искам да ви уверя, че можем да променим това. Имаме съответна стратегия, с която средствата могат да бъдат разпределени по метод, по който ще стигнат до дребните стопанства ”, посочи лидерът на листата.
„ Голяма част от нашите другари и родственици в чужбина са там по насила, тъй като нямат вяра, че тук нещата могат да се трансформират. Можем да реализираме смяна във всяка сфера, освен в българското селско стопанство. Мерки можем да вземем в този момент – за нас и нашето бъдеще. На 26 май можем ще го създадем ", заключи Йончева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР