Благоевград. Нека следващите години са още по успешни за Радио

...
Благоевград. Нека следващите години са още по успешни за Радио
Коментари Харесай

София Владимирова, СЕМ: Нека следващите години са още по успешни за Радио „Фокус“ – Пирин и Радио „Фокус“ – Кюстендил и техния екип

Благоевград. Нека идващите години са още по сполучливи за Радио „ Фокус “ – Пирин и Кюстендил и техния екип. Това се показва в приветствен адрес от ръководителят на Съвета за електронни медии (СЕМ) София Владимирова във връзка 12-та годишнина от основаването на Радио „ Фокус “ – Пирин и 10-та годишнина от основаването на Радио „ Фокус “ – Кюстендил.
В текста се споделя още: „ От името на Съвета на електронни медии Ви приветствам по случай 12-та годишнина от основаването на радио „ Фокус “ – гр. Благоевград и 10-та годишнина от основаването на радио „ Фокус “ – гр. Кюстендил. Пожелавам на Вас и на всички сътрудници в медията здраве, да се радвате на нови професионални триумфи, да съхранявате жив непримиримия журналистически дух и възторг да утвърждавате стандартите на професионалната публицистика!
Нека идващите години са още по-успешни, дано аудиторията Ви следва, утвърждава и предизвиква във високо благородната и публично ангажирана задача “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР