Благоевград. . Направили сме регистър на незаконните постройки в община

...
Благоевград. . Направили сме регистър на незаконните постройки в община
Коментари Харесай

Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград: Направили сме регистър на незаконните постройки в общината, при подобряване на времето започваме събарянето им

Благоевград. . Направили сме указател на противозаконните постройки в община Благоевград, при възстановяване на времето започваме събарянето им. Това сподели кметът на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов по време на публично разискване на плана за бюджета и капиталовата стратегия на Общината за 2019 година във връзка на въпрос от жители – дали и по кое време ще стартира събарянето на противозаконните постройки, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Пирин . „ Ще го вършим по критерии – къде са най-опасни и къде са построени на най-неподходящо място ”, сподели още доктор Атанас Камбитов.
Той отговори и на доста други въпроси, свързани с това дали ще бъдат ремонтирани избрани улици в града, с създаване на детски площадки и спортни уреди и други. „ Постарахме се в представянето да бъдем оптимално всеобхватни. Нямаме искания, че сме обхванали всичко, по тази причина са публичните разисквания. В крайния тип на бюджета ще има промени, тъй като в капиталова стратегия сме възнамерявали действия на стойност 19 млн. лева, само че надали ще успеем да осъществим всичко ”, добави доктор Атанас Камбитов. Кметът на Благоевград акцентира, че в бюджета за 2019 година няма да има нарастване на локалните налози и такси, а даже за някои МПС ща има понижение.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР