Благоевград. Много сме горди от факта, че Община Струмяни има

...
Благоевград. Много сме горди от факта, че Община Струмяни има
Коментари Харесай

Емил Илиев, кмет на Струмяни: Много сме горди от факта, че Общината има богата инвестиционна програма

Благоевград. Много сме горди от обстоятелството, че Община Струмяни има богата капиталова стратегия. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пирин кметът на Струмяни Емил Илиев във връзка празника на Общината. По думите му през тази година се чака да се случат ред инфраструктурни събития, за които от Община Струмяни са работили доста интензивно през последните няколко години. „ Най-голямото от които, естествено, е упованието през идната година да бъде приключен 7-километровия от общо 30 км от основен път Е-79 – автомагистрала „ Струма “, където беше открит пътния възел на ЛОТ 3.3 към бъдещия Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Клепало “. Както към този момент споделих, имаме и богата капиталова стратегия. Предвиждаме промяна при реките Шашка и Цапаревска с създаване на крайбрежни улици и зони за отдих. Освен това ще бъдат реновирани, само че и ще се създадат нови улици в по-големите обитаеми места “, уточни Илиев.
Той добави, че следва възобновяване на най-голямата детска градина - в село Микрево. Емил Илиев добави, че следва и построяването на дом с четири къщи по линия на Агенцията за обществено подкрепяне за деинституционализация на обществените домове. „ Това е един план, който ще разреши да предложим по-качествена услуга за хората, които имат психологични разстройства от село Раздол. В ромската махала пък следва построяването на обществен център за хора в риск, където ще бъде препоръчано качествено здравно и професионално обслужване. Пак там, държа да подчертая, че ще бъде построен напълно нов тръбопровод. Продължаваме да работим и по други планове, част от които - трансграничини “, означи Илиев.
По мотив празника на Общината, той пожела на всички здраве и шанс, само че и да имат вяра, че Струмяни продължава да се развива и отсега нататък.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР