Благоевград. Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще постави

...
Благоевград. Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще постави
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът Атанас Камбитов ще постави начало на дейностите по обновяване и модернизиране на сградите на ОДМВР и Първо РПУ на 26 февруари

Благоевград. Кметът на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов ще сложи начало на дейностите по възобновяване и модернизиране на постройките на ОД Министерство на вътрешните работи и Първо РПУ – Благоевград в осъществяване на план „ Въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост, обезпечаване на достъп на хора с увреждания и изцяло възобновяване на фасадите на здания на ОД Министерство на вътрешните работи и Първо РПУ - Благоевград ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Церемонията „ Първа копка “ ще се състои на 26 февруари от 11.00 часа в двора на Първо РПУ - Благоевград.
С осъществяване на дейностите по плана ще бъде реализирано възстановяване на енергийната успеваемост в съществуващия сграден фонд, удължение живота на постройките, обекти на намеса, обезпечаване на достъп на хора с увреждания, понижаване на излъчванията на парникови газове за, възстановяване на екологичната конюнктура в района.
Срокът за осъществяване на плана е 12 месеца, като общата му стойност е ‎1 645 987.00 лева Проектът се осъществя вследствие на подписано партньорско съглашение сред Община Благоевград и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
В резултат на изпълнените ограничения за енергийна успеваемост, постройките ще доближат клас енергопотребление " В ". Проектът се осъществя по Оперативна програма „ Региони в напредък “ ‎2014 -2020 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР