Благоевград. Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов посрещна в

...
Благоевград. Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов посрещна в
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов се срещна с футболистите на ОФК „Пирин“, шампиони на Международния турнир по футбол

Благоевград. Кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов посрещна в кабинета си футболистите на ОФК „ Пирин “, родени през 2005 г, които завоюваха купата на тазгодишния Международен шампионат по футбол в Благоевград. Това оповестиха от Общината .
Те дойдох дружно с Васил Петров, шеф на ДЮШ, Георги Забунов, треньор на футболистите и кондиционния треньор Благой Калпачки.
Кметът поздрави гостите и им пожела триумфи и отсега нататък.
„ Благодаря на треньорския екип за всичко, което прави. Истината е, че доста се гордеем с успеха. Да победиш тимове като „ Войводина “, Апоел “, „ Цървена звезда “, това не става инцидентно. Вие сте на прав път, а ние ще оказваме помощ с каквото можем “, сподели доктор Камбитов.
Ръководството и треньорите благодариха на Община Благоевград за отличните условия, които им се дават.
„ Почти се доближихме до професионалния футбол. Децата се оправиха добре. Те се отблагодариха за отношението, което показвате към тях “, сподели Георги Забунов, треньор на футболистите, набор 2005 година
В края на срещата, младите очаквания получиха раници от кмета Камбитов.
Футболистите от своя страна му подариха фотография на тима, която към този момент е сложена на почетно място в кабинета му.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР