Благоевград. Кметът д-р Атанас Камбитов посрещна потребителите на всички социални

...
Благоевград. Кметът д-р Атанас Камбитов посрещна потребителите на всички социални
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов: Хората в неравностойно положение се нуждаят от грижи, любов, разбиране, подкрепа ежедневно

Благоевград. Кметът доктор Атанас Камбитов посрещна потребителите на всички обществени заведения в община Благоевград във връзка Международния ден на хората с увреждания. Той приветства присъстващите в зала „ 22 септември “, като им пожела здраве и светли коледни празници. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Община Благоевград постоянно е полагала старания, стремим се да сътворяваме, както подобаващи условия, по този начин и подобаваща среда за всички Вас – хората в неравностойно състояние. Всеки от Вас всекидневно се нуждае от грижи, обич, схващане, поддръжка. Тук е мястото да благодаря и на всички, които се грижат за тези хора. Нужно е доста огромно сърце! “, сподели в част от приветствието си кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов.
Международният ден на хората с увреждания стана мотив за същински празник в Oбщина Благоевград. Потребителите на обществени заведения изнесоха богата музикално-танцова стратегия, като демонстрираха гений и умения. В програмата се включиха още ученици на Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград, Петя Стойчева, с музикален възпитател Христина Палева, както и артисти от Драматичен спектакъл " Проф. Енчо Халачев ”. Неговият шеф Бранимир Митов пое ангажимент да работи с потребителите на обществените заведения, като съобщи, че тяхно зрелище ще бъде включено във фестивала „ Талантино “. В края на тържеството всички присъстващи получиха дарове.
През последните години, Благоевград се откроява измежду общините с най-активна обществена политика. Реализират се планове, които основават налична среда за хората с увреждания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР