Благоевград. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Андрей Новаков

...
Благоевград. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Андрей Новаков
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ – СДС Андрей Новаков и кметът д-р Атанас Камбитов откриха обновена детска площадка в Благоевград

Благоевград. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков и кметът доктор Атанас Камбитов откриха актуализирана детска площадка в Благоевград, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Съоръжението, което се намира при започване на алеята за парк „ Бачиново “, е построено с взаимно от Община Благоевград, Андрей Новаков и неговото семейство. По време на събитието свещениците от храм „ Въведение Богородично “ – Благоевград отец Андон Шавулев и Петър Стефанов отслужиха водосвет за здраве и безвредно прилагане от всички деца, които ще полазват детската площадка. Веднага по-късно кметът доктор Атанас Камбитов и претендентът за евродепутат Андрей Новаков прерязаха лентата на оборудването, което още преди формалното си разкриване към този момент се радваше на огромен интерес от деца, които влязоха да играят на построените катерушки, люлки и пързалки. Освен оборудванията на детската площадка е сложена специфична ударопоглъщаща настилка, която да защищава подрастващите от приемането на контузии, както и ограда.
Кметът доктор Атанас Камбитов сподели пред присъстващите, че събитието няма нищо общо с акцията за европейските избори, която се организира сега, тъй като децата не са нещо, с което може да се спекулира. От своя страна претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков удостовери думите на кмета на Благоевград, отбелязвайки, че неговата връзка с Благоевград е доста дълбока, защото значително професионалният му път е почнал точно от този град. Той добави, че съществена заслуга за обновяването на оборудването има неговата брачна половинка.
Доволни родители и живущи в региона на детската площадка разясниха, че е доста хубаво да се построяват такива уреди, тъй като децата са бъдещето освен на Благоевград, само че и на България.
Официални посетители на събитието бяха още регионалният шеф Бисер Михайлов, регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград и депутат Даниела Савеклиева, ръководителят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков, заместник-кметовете на Община Благоевград Христина Шопова, инж. Емилия Тунева, Иво Николов и Зорница Кралева, публичния медиатор на Благоевград доцент доктор Валентин Василев, представители на общинска администрация, общински съветници, както и десетки жители и посетители на града.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР