Благоевград. Кандидат-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов и

...
Благоевград. Кандидат-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов и
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Атанас Камбитов: Догодина започваме изграждането на Индустриална зона в Благоевград

Благоевград. Кандидат-кметът на Благоевград от ГЕРБ доктор Атанас Камбитов и претендентите за общински съветници Кирил Илиев, Красимир Роячки и Евгени Бибов посетиха фабрика за произвеждане на механически произведения, по-специално гумени уплътнения и уплътнения за термопомпи, по покана на притежателя на компанията Стефано Маркиотто. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Сред акцентите по време на срещата бе построяването на Индустриална зона в Благоевград и възстановяване на бизнес климата.
„ Започваме построяването й още идната година. Общината ще даде земята, а Национална компания „ Индустриални зони “ ЕАД ще построи безусловно цялата инфраструктура – пътища, обезпечаване на достъп до електричество, ток, вода, газ. Индустриалната зона в Благоевград ще е като тези в Пловдив, София, Варна “, разяснява доктор Камбитов.
Стефано Маркиотто акцентира, че с построяването на Индустриална зона, ще бъдат решени съществени проблеми, стоящи години наред пред Благоевград. „ Ние нямаме потребност от профилирана работна ръка, тъй като множеството неща са автоматизирани. Като се разхождам по центъра, виждам добре облечени хора, кафенетата са цялостни. Обявили сме свободни позиции в бюрото по труда, образоваме младежи, на които даже в обучителния интервал им плащаме. Искаме да автоматизираме производството оптимално, както и да го разтеглим “, разяснява Стефано Маркиотто.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР