Благоевград. Изложбата Парижки предизвикателства - игра с образи“ от Соня

...
Благоевград. Изложбата Парижки предизвикателства - игра с образи“ от Соня
Коментари Харесай

Благоевград: Изложбата „Парижки предизвикателства - игра с образи“ от Соня Ковачева ще бъде представена в Градската художествена галерия на 15 юни

Благоевград. Изложбата „ Парижки провокации - игра с облици “ от Соня Ковачева ще бъде показана в Градската художествена изложба на 15 юни от 18.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Експозицията включва светлина, цвят, огледала и симетричност, подиуми от всекидневието във образно стимулиращи, красиви илюзии и се концентрира върху най-новите творби на авторката, въодушевени от последния ѝ престой в Париж.
Соня Ковачева е потвърдил се създател на актуалната арт сцена и лекар по изкуствознание и изобразителни изкуства, катедра „ Текстил – изкуство и дизайн ”. Има независими изяви и редица участия в български и интернационалните конгреси, кураторски планове, пленери и изложения за модерно изкуство, сред които световния план „ Imago mundi ” Венеция, „ Фротажи ”, Вила Валдберта и изложба GEDOCmuc, Мюнхен, Център за модерно изкуство Ниш, Сърбия, и др.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР