Благоевград грейна в Коледна премяна, за да посрещне тази вечер

...
Благоевград грейна в Коледна премяна, за да посрещне тази вечер
Коментари Харесай

Запалиха коледните светлини в Благоевград, дядо Коледа пристигна с червен ретро Мерцедес /Видео и снимки/

Благоевград блестна в Коледна одеждa, с цел да посрещне довечера Дядо Коледа. Празничното шествие стартира от Съдебната палата, водено от духов оркестър, с цел да спре пред зала 22-ри септември и общината, където бяха най-нетърпеливите -децата на Благоевград, които не се уплашиха от неприятното време и пристигнаха на площад " Г. Измирлиев за срещата с Дядо Коледа.

След прелестните осъществявания на възпитаниците на ЦЛТРДБ, " Престо ", ФаДиез, надарени девойки и момчета, които сътвориха празничното въодушевление преди идването на Дядо Коледа, който дребни и огромни чакаха с боязън. Добрият дъртак дойде с червен ретро Мерцедес и провокира същинска еуфория.

Поздрав към всички насочи кметът Методи Байкушев, който съобщи, че от през днешния ден стартират най-хубавите празници в годината, празници, в които господства положителното, смирението и обичта сред хората.

Градоначалникът насочи пожелания за щастливи коледни празници и доста положителни каузи. Тази вечер отвори порти и коледното градче, позиционирано в градската градина на Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР