Благоевград. Годишни концерти на различни школи от Център за личностно

...
Благоевград. Годишни концерти на различни школи от Център за личностно
Коментари Харесай

Благоевград: Центърът за личностно и творческо развитие на децата ще закрие учебната година със специална програма

Благоевград. Годишни концерти на разнообразни школи от Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград ще отбележат края на образователната година. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Старт в концертите слагат школите по пиано и цигулка, които ще показват своите осъществявания на 6 юни от 18.00 часа. Те ще покажат всичко научено досега в 337 зала в Първи образователен корпус на ЮЗУ „ Неофит Рилски “ пред семейство и другари, поданици и посетители на града.
Програмата на Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград продължава с годишен концерт на фолклорната група „ Бисери “, които ще покажат гений и умения на 7 юни от 17.30 часа в залата на Куклен спектакъл. Малките представители от фолклорната група са подготвили богата музикално-танцова стратегия, с която ще зарадват своите близки.
На 8 юни от 18.30 часа, в зала „ Яворов “ музикантите от ДЮФА „ Пиринска китка “ ще блеснат в национални носии на сцената, с цел да показват богатия си репертоар от песни, танци и музикални принадлежности.
Годишните концерти на ЦЛТРДБ се трансфораха в традиция за Центъра. Всяка година, на края на образователната година възпитаниците от другите школи гордо демонстрират своето майсторство, искра и всичко научено през годината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР