Благоевград. Филип Зеленски ще представи изложба Продуктов дизайн“ в Градска

...
Благоевград. Филип Зеленски ще представи изложба Продуктов дизайн“ в Градска
Коментари Харесай

Благоевград: Филип Зеленски ще представи изложба „Продуктов дизайн“ в Градска художествена галерия

Благоевград. Филип Зеленски ще показа галерия „ Продуктов дизайн “ в Градска художествена изложба в Благоевград. Официалното разкриване ще се организира на 3 юли (вторник) от 18.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Експозицията показва 21 вдъхновяващи обекта – 14 предмета от стъкло и 7 от метал. Всички те са основани от Филип Зеленски и създадени от Glass Studio S.A в България и Гърция. Предметите са пропътували света и сега се намират на 6 континента – Европа, Африка, Северна и Южна Америка, Азия и Австралия в първокласни и влиятелни хотели и заведения за хранене.
Филип Зеленски е продуктов и интериорен дизайнер съвсем 20 години. Неговата изобретателна персона ясно се вижда във всички му планове. Филип Зеленски сплотява вдъхновението с практичността в своите артикули. Репутацията му е на дизайнер иноватор и актьор, който не се опасява да поема опасности и провокации в работата си.
Авторът признава, че музата му, при основаване на селектираните за изложбата неповторими обекти, идва от заобикалящата го среда – природата, архитектурата, музиката, изкуството и предмети от всекидневието.
В събота (7 юли) от 13.00 часа ще се организира второ разкриване на експозицията, за всички поданици и посетители на града, които няма да съумеят да участват във вторник. Изложбата ще бъде позиционирана в Градска художествена изложба до 17 юли 2018г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР