Благоевград. Двама състезатели от СК ГД Спорт“ Благоевград - Денис

...
Благоевград. Двама състезатели от СК ГД Спорт“ Благоевград - Денис
Коментари Харесай

Благоевград: Двама състезатели от СК „ГД Спорт“ участват в престижен турнир „Купата на Средиземноморието“ в Бургас

Благоевград. Двама състезатели от Семеен кодекс „ Групово дело Спорт “ Благоевград - Денис Койков и Калина Захариева са включени в Националния тим на България по плуване за юноши и девойки. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Националите се приготвят на лагер общ брой в комплекс " Дианабат " в София.
Елитните плувци ще показват България в влиятелния 27 шампионат „ Купата на Средиземноморието “. Тази година той се организира в Бургас от 21 юни до 23 юни 2019 година Участие в плувния шампионат ще вземат състезатели от 17 страни. В надпреварата са включени страни от басейна на Средиземно море, както и плувци от Белгия.
Традиционно в тези шампионати обособените страни имат друга политика на присъединяване. Франция, Испания, Израел, Гърция и Турция изпращат най-силните си състезатели. Италия обичайно взе участие с втория си тим като се изключи предходната година в Лимасол.Останалите страни вземат участие с най-добрите-Сърбия,Словения. Египет, Мароко, Босна и Херцеговина и България.
Община Благоевград пожелава триумф на участниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР