Благоевград. Димитър Кузманов ще играе тенис деца и приятели на

...
Благоевград. Димитър Кузманов ще играе тенис деца и приятели на
Коментари Харесай

Благоевград: Димитър Кузманов ще играе тенис с деца в зала „Скаптопара“ на 10 януари

Благоевград. Димитър Кузманов ще играе тенис деца и другари на спорта в зала „ Скаптопара “ на 10 януари от 13.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . В залата ще бъдат построени мини кортове, а изпратилият най-силната си година тенисист ще играе против всички искащи по време на специфичната среща, чиито хазаин ще бъде Община Благоевград.
Кузманов ще зарадва присъстващите и с подписи върху специфични картички, отдадени на присъединяване му в Sofia Open 2019. Изключително мощното четвърто издание на шампионата е от 3 до 11 февруари. Мико ще предложения персонално благоевградчани да се насладят на играта на звездите от международния хайлайф и да поддържат българите в София.
Кузманов отпътува за шампионати във Франция за старта на сезон 2019, само че тъкмо преди този момент ще зарадва феновете на тениса и децата на Благоевград. Мико и община Благоевград ще създадат някои от присъстващите още по-щастливи. Кузманов ще изтегли имена на късметлии, които ще получат билет за всички спортни дни от Sofia Open 2019.
Седем играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) са измежду огромните звезди, удостоверили присъединяване.
Освен Вавринка, който има три трофеи от огромния шлем (Australian Open 2014, „ Ролан Гарос “ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „ Арена Армеец “ ще играят и: №11 в света Карен Хачанов (Рус), №15 Стефанос Циципас (Гър), №16 Данийл Медведев (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).
За доста мощното четвърто издание на Sofia Open присъединяване обявиха още: Мартон Фучович (Унгария), Андреас Сепи (Италия), Мартин Клижан (Словакия), Адриан Манарино (Франция), Матю Ебдън (Австралия), Робин Хаасе (Холандия), Михаил Кукушкин (Казахстан), Матео Беретини (Италия), Ян-Ленард Щруф (Германия), финалистът в София от 2018 година Мариус Копил (Румъния), първенецът от третото издание в България Мирза Башич (Босна и Херцеговина), Денис Истомин (Узбекистан) и Ласло Джере (Сърбия).
Българските любимци Адриан Андреев и Димитър Кузманов се включват с „ уайлд кард “ непосредствено в главната скица на шампионата и разчитат на българската аудитория за мощна поддръжка в „ Арена Армеец. “ Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР