Благоевград. ДГ №1 Ведрица“ спечели проект на стойност 8725.00 евро.

...
Благоевград. ДГ №1 Ведрица“ спечели проект на стойност 8725.00 евро.
Коментари Харесай

Благоевград: Детска градина „Ведрица“ спечели проект за над 8 700 евро за квалификация на педагогическите специалисти

Благоевград. ДГ №1 „ Ведрица “ завоюва план на стойност 8725.00 евро. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Наименованието на плана, направен от екип Антоанета Григорова - шеф на детското заведение и Иванка Тънова – логопед, е „ Европейска подготовка на педагогичен експерти за придобиване на пълномощия за използване на нови способи в педагогическото взаимоотношение с деца 3 - 7 години “ и се осъществя по стратегия " Еразъм + " - КД1 „ Мобилност “, бранш „ Училищно обучение “. Той включва изпращането на петима педагогичен експерти във Валенсия, Испания, за наблюдения на просветителна среда, употребяваните иновационни способи, форми и средства за работа с деца и обща организация на образователните центрове. Избраните визити в своята целокупност съставляват една самобитна, съвременна стратегия за реализиране на европейско качество и стандарти в предучилищното обучение. Те ще дават доста нови хрумвания за преподаване, нови умения и материали, които могат да бъдат употребявани в детската градина. С това ще се увеличи интереса на децата и ще се усъвършенства качеството на просветителната работа на педагогическите експерти. Очакваното влияние ще бъде учредено върху професионалното развиване на педагогичен експерти от ДГ №1 " Ведрица ", техните бенефициенти-деца и родители.
Основната цел на плана е придобиване на нови умения и пълномощия на педагогическите експерти, ориентирани към използването на най-хубави практики и новаторски способи за разкриване на креативните заложби у децата.
Партньорска организация във Валенсия ESMOVIA е изготвила и предложила работна стратегия, в която са планувани 5 работни визити в просветителни институции във Валенсия.
В резултат на подвижността ще бъдат изведени изгодите от обмена на хрумвания, визии, материални и осведомителни запаси, което ще увеличи нашето качество на работа и ще се надгради базовите и чуждоезиковите пълномощия на екипа. Опитът ще бъде споделен и предаден на целият екип на детската градина посредством вътрешна подготовка под формата на презентации, практикуми, тренинги, както и посредством отчети и презентации на извънучилищни конгреси, в областта на предучилищното обучение.
Реализирането на плана ще способства за повишение качеството на работа, съизмеримо с европейските трендове в нововъведенията на педагогическото взаимоотношение в предучилищна възраст.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР