Благоевград. Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград,

...
Благоевград. Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград,
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Атанас Камбитов, кандидат за кмет на Благоевград: Следващата година започваме преасфалтиране на уличната мрежа в ж.к „Запад“

Благоевград. Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград, се срещна с поданици на ж.к „ Запад “. Това оповестиха от предизборния щаб на доктор Атанас Камбитов . Заедно разискаха целите за развиване на града и настоящи проблеми, които доктор Камбитов пое ангажимент да бъдат решени. „ Следващата година започваме да преасфалтираме уличната мрежа в квартала. Запълването на неравности е краткотрайно решение “, сподели доктор Камбитов. По отношение на организацията на придвижване и паркирането, той съобщи, че се планува разширение на периметъра на „ Синя зона “, създаване на паркинг в региона на пазара и монтиране на модулни паркинги в междублоковите пространства.
Жители на квартала благодариха на доктор Камбитов за напълно обновената улица „ Марица “, където беше заменена ВиК мрежата, беше положена нова асфалтова настилка бяха направени тротоари, сложени бяха нови пейки и кошчета. Сред главните въпроси на срещата бе санирането. „ Имаме подготвеност да стартираме работа незабавно щом бъде отворена Програмата “, съобщи доктор Камбитов. Присъстващите на срещата демонстрираха сериозен интерес към Индустриалната зона и опциите, които ще разкрие тя пред хората Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР