Благоевград. Благоевград ще бъде домакин на Държавно лично отборно първенство

...
Благоевград. Благоевград ще бъде домакин на Държавно лично отборно първенство
Коментари Харесай

Благоевград: Над 500 деца идват в Благоевград за Държавно лично отборно първенство по плуване

Благоевград. Благоевград ще бъде хазаин на Държавно персонално отборно състезание по плуване за деца на 12 и 13-годишна възраст. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Събитието ще се организира от 13 до 15 юли в закрития 50-метров плувен басейн в състезателен комплекс „ Пирин “. Официалното разкриване ще се организира от 15.00 часа на 13 юли, а в 11.00 часа ще бъде дадена конференция в състезателен комплекс „ Пирин “. Състезанието се провежда взаимно с Община Благоевград и Българска федерация плувни спортове.
В шампионата присъединяване ще вземат над 50 клуба от цялата страна с повече от 500 участници. Това е първото съревнование, което ще бъде извършено по новия формат, в който се сплотяват двете възрасти.
Голяма част от спортните клубове са подали своите молби за лагери в Благоевград, които ще се проведат директно преди надпреварата.
Само преди дни, медалистът от международното състезание за " Младежи и девойки " в Индианаполис (САЩ) Антъни Иванов и неговият съотборник Любомир Епитропов, организираха възстановителните си тренировки в плувното оборудване в „ кв. Еленово “
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР