Благоевград. 20 000 хиляди души посетиха парк Македония“, за да

...
Благоевград. 20 000 хиляди души посетиха парк Македония“, за да
Коментари Харесай

Благоевград: 20 000 хиляди души посетиха парк „Македония“ по време на фестивала „Франкофоли“

Благоевград. 20 000 хиляди души посетиха парк „ Македония “, с цел да чуят и видят обичаните си реализатори, посетители на тазгодишното издание на фестивала „ Francofolies. Благоевград “. Жители и посетители на Благоевград станаха очевидци на единствения по рода си огромен концерт на Балканите. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов се качи на сцената, с цел да поздрави всички, които посетиха фестивала. „ За четвърта поредна година Благоевград става столица на френската музика на Балканите. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи, благодаря и на Вас, многочислената аудитория ", сподели в приветствието си кметът Камбитов. Той благодари на президента на " Francofolies " за указаното доверие, другарството и партньорството.
Заедно с кмета доктор Камбитов на сцената беше и президентът на фестивала Жерар Пон, който беше и формален посетител на събитието. „ Благодарение на „ Francofolies. Благоевград " единствено през днешния ден 9 страни пожелаха да се причислят към фамилията на фестивала ", сподели Жерар Пон.
И тази година дълго чаканото събитие донесе доста изненади, топли страсти, шумно празненство и развлечение на всички присъстващи. Огромната аудитория пред огромната сцена, видя и чу международно известни звезди, които дойдоха в България, особено за присъединяване си във „ Франкофоли “ 2018.
Със мощно наличие, на сцената на „ Francofolies. Благоевград “ беше българското момче, което покори Франция през 2017 година. Във втората вечер на „ Francofolies. Благоевград “ той покори и България, като сервира незабравими моменти на своите фенове. С брилянтно озвучаване, невероятен гений и страховит глас младото момче влезе в сърцата на хиляди хора в парк „ Македония “.
Финалът на тазгодишното издание на фестивала беше непокътнат за известния, обичан реализатор Метр Гимс. Той изненада многочислената аудитория с общото си осъществяване с емблемата на Югозапада отбор „ Пирин " и накара публиката да се усеща фестивално. Пред събралите се хиляди фенове той сподели, че владее съвършено езика на музиката и умее да поддържа връзка посредством нея. Той показа своите части пред аудиторията и разчупи атмосферата с необикновен гений и жанр.
Начало на втората вечер сложиха Les aniumax sauvages. Ексцентричните гении от групата съумяха да стоплят феновете със своите осъществявания. Веднага след тях, на сцената излезе нашумялата в последните години румънска дива Инна, която бе посрещната с бурни овации. Нежната изпълнителка докосна публиката, като извърши едни от най- известните си части. Хиляди души пяха и танцуваха с румънката.
През миналите две издания на „ Francofolies “ в България Благоевград посрещна имена, познати на целия свят. Талантливи, популярни персони посетиха изданията на фестивала, който бе възобновен след 25- годишно спиране. На сцената се качиха едни от най-разпознаваемите музиканти на актуалната музика. Имена като Патрисиа Каас, Заз, Джипси кингс, Нувел Ваг, Имани, Паров Стелар, рапарът Феф, Боб Синклер и доста други са част от историята и името на Les Francofolies. От тази година в благосъстоянието на фестивала влизат и тазгодишните звезди-участници, а точно Dj Aslove и Dj Feder, ексцентричната Ройшин Мърфи, неповторимата Айо, Метр Гимс, момчето- знамение Венсант Винел, румънската изпълнителка Инна и бандата Les animaux sauvages.
И това издание на „ Francofolies. Blagoevgrad ” беше незабравимо преживяване за всички присъстващи. Изданието на „ Francofolies “ в Благоевград е под лиценза на най-големия международен фестивал за модерна франкофонска музика Les Francofolies.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР