Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев даде ясно да се разбере

...
Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев даде ясно да се разбере
Коментари Харесай

Дебелият флумастер мина недвусмислено през Бодуров

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев даде ясно да се разбере каква е позицията му по проблема с клубния капитан Николай Бодуров. В присъщ жанр предприемачът съобщи, че националът – както преди време Борис Галчев – принадлежи към графата на „ задрасканите с дебелия флумастер”.

След началото на сезона опитният бранител на няколко пъти беше ваден от състава, като се загатваха разнообразни аргументи. Наскоро той отвърна обществено на нападките и на собствен ред нападна основния управител Стойчо Стоилов.

След срещата на Гриша Ганчев с почитатели на ЦСКА, която се организира през днешния ден, босът даде просторно изявление, в което беше безапелационен каква е ориста на 33-годишния благоевградчанин. „ Приключи ли Бодуров с ЦСКА? Задраскал съм го с дебелия флумастер”, беше сбитият отговор на боса.

„ Това е ситуацията. Когато от едната страна има положително отношение, уместност угриженост, а от другата – прищевки и негативизъм, по този начин се получава. Не желая да съм обкръжен от неточни хора.”

„ Дали различен върви по пътя на Бодуров? Ако тръгне, ще се чуе”, добави Ганчев в изявлението за „ Топ Спорт”, което беше оповестено и на формалния уебсайт на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР