Благодаря за връчването на мандата. За съжаление не успяхме да

...
Благодаря за връчването на мандата. За съжаление не успяхме да
Коментари Харесай

Президентът Радев обявява кога ще връчи втория мандат следващата седмица

Благодаря за връчването на мандата. За страдание не успяхме да съберем задоволителна поддръжка, с цел да осъществим политиките, които едно вероятно държавно управление би желало да може да направи. Връчваме мандата несбъднат. Това сподели.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 518
Преди една година жителите повярваха, че България може да се ръководи по различен метод. Оттегленият заем на доверие към кабинета не може и не би трябвало да изчерпва публичните старания за създаване на транспарантно и отговорно ръководство. Вярвам че задачата да променим страната ни е историческа и колкото е да сложна ще го реализираме. Това съобщи президентът.

Благодаря на тези от вас, които работиха смисъл за родината. Дълбоко имам вяра че институциите могат да реализират резултати, в случай че осъзнатият народен интерес е преди всичко. Затова и чакам държавното управление да създаде законите свързани с Плана, с цел да не продължава България да губи време и средства, добави още президентът.

През идната седмица ще разглася по кое време ще връча мандата на втората по бройка група. Очаквам това време да бъде оползотворено от държавното управление и Народното събрание, означи Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР