Благодаря за високата отговорност и чест, която ми оказахте като

...
Благодаря за високата отговорност и чест, която ми оказахте като
Коментари Харесай

Деси Атанасова след избора: Градила съм име на почтен и честен човек, не съм разчитала на потекло!

Благодаря за високата отговорност и чест, която ми оказахте като ме предложихте и избрахте за член на Конституционния съд. Това сподели Десислава Атанасова от трибуната на Народното събрание след извършената процедура по желание, съобщи Българска телеграфна агенция.
Тя означи, че е градила името си на почетен и почтен човек, на самостоятелен и некорумпиран политик и в никакъв случай не е разчитала на родословие, подкрепи, случайности, а е работила намерено, безрезервно и кардинално.
„ За мен се сподели много през последните дни и през днешния ден в пленарна зала. Всички вие знаете, че съм градила името си на честен и почтен човек, на самостоятелен и некорумпиран политик. Надявам се, сте уверени в това. Никога не съм разчитала на родословие, подкрепи, случайности, а съм работила намерено, безрезервно и кардинално. В дебата се ражда истината. Благодаря, че съм имала опцията да не отстъпвам истината и да получавам уроците от пленарната зала на Народното събрание. За мен беше чест “, сподели Атанасова от парламентарната естрада
Десислава Атанасова бе определена за член на Конституционния съд с поддръжката на 159 народни представители, „ срещу “ гласоподаваха 65, а въздържали се нямаше. Заедно с нея като член на Конституционния съд бе определен и Борислав Белазелков, повдигнат от „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Третият претендент, издигната от „ Възраждане “ – Цвета Рангелова, не получи нужната поддръжка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР